Vulkán Gyógy- és Élményfürdő

Gyógyvizes medencék, wellness szolgáltatások



Bemutatkozás:

Kivételesen gyönyörű környezetben, az ötmillió éves vulkanikus hegy, a Ság lábánál fekszik a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, ahol mintegy 1.600 m2 vízfelület áll az érkezők rendelkezésére.

Nyolc medencében érezhetik a látogatók a víz megújító, gyógyító hatását. A teljesen fedett medencék között található egy 25 méteres, hatsávos úszómedence (25-27 °C ), egy tanmedence (30 °C ), szauna merülőmedencével (10-12 °C). Ezek mellett a fürdő zárt udvarán lévő gyógyvizes gyógymedence (33-34 °C ), valamint a 80 m2 fedett és 80 m2 nyitott részből álló ülőpados termálvizes medence (36-37 °C ) egész évben látogatható. A szabadban gyerek csúszdamedence (30-32 °C ), kisgyermek-pancsoló (28-30 °C ) és egy 560 m2 vízfelületű élménymedence (27-29 °C ) buzgárokkal, szökőkutakkal, örvénnyel és hidromasszázs elemekkel várja a vendégeket szezonális (nyári) nyitva tartással.

A fürdő „Cell-4”-es kútjának vízét 2007 őszén „Celli Vulkán Gyógyvíz” néven törzskönyvezték. A magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú gyógyvíz legjobb hatását a mozgásszervi panaszok gyógyításában fejti ki. A mai normáknak megfelelően akadálymentesített fürdőben 2008. februárjától felkészült egészségügyi szakszemélyzet széleskörű fürdőgyógyászati kezelésekkel (gyógyvizes medencefürdő, gyógyvizes kádfürdő, súlyfürdő, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, szénsavas kádfürdő, iszapkezelés, orvosi gyógymasszázs és 19 év kor alattiak gyógyúszása) várja a gyógyulni vágyókat.

A fürdő- és gyógyászati szolgáltatások mellett megtalálhatók a vendéglátóipari-; szépségápolási- és egészségmegőrző szolgáltatások is (büfé; fodrászat; manikűr; pedikűr; szolárium; frissítő masszázs; aerobik, stb.). Az emeleti konferenciaterem kiállításoknak; konferenciáknak ad helyet.

A létesítmény felnőtt, gyermek és nyugdíjas napijeggyel, 2 órára szóló „úszójeggyel”, valamint előre váltott bérlettel látogatható.

A fürdőzésen kívül a sportolási lehetőségek is adottak: az úszómedence versenyúszásra is alkalmas, tanmedencében egyéni- és kiscsoportos keretek között folyik az úszásoktatás, de búvárok és szinkronúszók is tartanak edzéseket. A szabadtéri medencék mellett homokos strandröp- és kézilabdapálya várja a labdasportok kedvelőit.
A fürdő tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, amit a vasútállomásról óránként induló helyijáratos buszok biztosítanak. A parkosított környezetben lévő fürdőbe látogatóknak kikapcsolódási lehetőséget nyújt a Ság hegy természeti környezete, kráterének látványa pedig Európában is egyedülálló.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9500 Celldömölk, Sport utca 8.  
térkép »

Telefonszám:

06/95/525-070

Fax szám:

E-mail cím:

celldomolk@tourinform.hu

Weboldal(ak):