Molnár Sírkő (Molnár Gábor kőfaragó)

Márvány, gránit, műkő síremlékek, Lépcsők, ablakpárkányok, konyha- és fürdőszobapultok, stb. készítése



Bemutatkozás:

Az 1990-es évek közepén kezdtem sírkőfaragó, kőfaragó, betűvéső tevékenységemet. Később Gábor fiam is bekapcsolódott a munkába. Celldömölkön, a Sági úton lévő családi házam udvarán alakítottam ki a telephelyemet, ahol a munkámhoz szükséges műhelyeket megfelelő gépparkkal szereltem fel. A tevékenységi körömet a lakossági igényekhez igazodva tovább szélesítettem.

Természetesen nemcsak a telephelyemen dolgozom, de külső, úgynevezett terepmunkákat is vállalok. Az ügyfélköröm egyre bővült, Celldömölkön kívül a városkörnyékről, sőt, távolabbról is kaptam megrendeléseket. Most már elmondhatom, hogy törzsügyfeleim is vannak.

Ügyfeleim, megrendelőim még jobb kiszolgálása érdekében telephelyem udvarán bemutatókertet létesítettem, ahol urnasírok és egy-két személyes koporsós síremlékek is megtekinthetők. Az ezekhez szükséges temetési kellékek is megrendelhetők, illetve megvásárolhatók.

Munkámban a pontosságot, megbízhatóságot és a minőséget helyezem előtérbe.

TEVÉKENYSÉGEK:
- Gránit, márvány, műkő síremlékek, kripták, urnasírok készítése, kivitelezése
- Síremlékek lefedése, tisztítása, felújítása, betűvésés, aranyozás
- Lépcsők, ablakpárkányok, kerítésfedlapok, konyha- és fürdőszobapultok készítése, kandallóburkolás készen és egyedi igények alapján, falióra-készítés, gránit-csempe járólapozás, kapcsolódíszítés




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9500 Celldömölk, Sági út 58.  
térkép »

Telefonszám:

06/95/422-148, 06/30/9936050

Fax szám:

06/95/422-148

E-mail cím:

info@molnarsirko.hu

Weboldal(ak):