Kul-Lex Kft.

Polikarbonát előtetők, felülvilágítók, medencefedések



Bemutatkozás:

Az élet- és vagyonvédelem, az egyre romló közbiztonság, új követelményeket támaszt az üvegező anyagokkal szemben:
vandalizmus elleni védelem; betörés elleni védelem; lőfegyver elleni védelem; robbanás esetén nagy ellenálló képesség. Az Ön különleges védelmi és biztonsági követelményeinek tökéletes megoldását valósítják meg a LEXAN termékek, amelyek megjelenésükkel egy új fogalmat vezettek be az üvegezés történetébe: a törhetetlen üvegezést.
Azaz, a kiváló fényáteresztő képesség mellett nagyfokú ütésállóságot mutatnak, így jó törés ill. betörés elleni védelmet nyújtanak. A LEXAN polikarbonát lapok megfelelnek a BS 6062 és a BS 5444 betörésbiztos üvegezési szabványok követelményeinek. Mivel gyakorlatilag törhetetlenek, a LEXAN termékek nyújtják a legjobb védelmet a rongálásokkal szemben. Szükségtelenné válik a költséges javítás, a széttört felületek pótlása, kiküszöbölik az egyéb károkat, amelyeket pl. a töréskor keletkező széttört cserepek és szilánkok okozhatnak.
Ezek az előnyök sok országban a biztosítási díjak csökkenéséhez vezettek. Hajlíthatósága, kis súlya, rugalmassága szinte korlátlan konstrukciós lehetőséget kínál az építész számára. Kiváló hőszigetelő tulajdonsága jelentős, mérhető energiamegtakarítást eredményez.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9700 Szombathely, Szatmár u. 17.  
térkép »

Telefonszám:

06/94/331-155

Fax szám:

06/94/331-155

E-mail cím:

kul-lex@kul-lex.hu

Weboldal(ak):