Németh Gumi Kft.

Gumiabroncsok forgalmazása, felszerelése, javítása, centrírozása



Bemutatkozás:

A Németh Gumi Kft. 2011 január 2-án kezdte meg tevékenységét Szombathelyen. Az itt dolgozó személyi állomány szakmailag magasan kalifikált, korábban a Snowfox szombathelyi telephelyén dolgozott - és közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik.

Szervizünkben a legkorszerűbb gépekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Modernül felszerelt eladótermünkben, a mai kor minden követelményének megfelelő kiszolgálásban tudjuk ügyfeleinket részesíteni.

A Németh Gumi Kft. mindenkinek a lehető legjobb szolgáltatást igyekszik nyújtani. Egyéni vevőinket szaktanácsadással, telefonos ügyfélszolgálattal várjuk.

A gumiabroncs kiválasztása után vállaljuk azok felszerelését, legyen szó bármilyen méretű abroncsról. A könnyűfém-felnik szerelésénél is képesek vagyunk a speciális igényeket kielégíteni.

A hagyományos centrírozás mellett az autón is el tudjuk végezni a kerék kiegyensúlyozását, megszüntetve ezzel a futómű keréken kívüli forgó részeinek tömegkülönbségeiből adódó vibrációt.

Defekt, sérülés esetén az abroncsok javítását a legmagasabb szintű vulkanizáló technológiával végezzük.

Ha nincs hova tennie abroncsait a téli-nyári átszerelések után, gumijait szakszerűen eltároljuk a következő átállásig.

Tehereautós és ipari ügyfeleinknek is teljes körűek szolgáltatásaink. A gumiszerelést a kisteherautóktól a kamionokig minden méretben, mezőgazdasági szerkezeteken is vállalunk. A kiegyensúlyozást normál illetve elektcentrír gépünkkel végezzük.

Céges ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtunk. Megkeressük a legmegfelelőbb Ár- érték arányú abroncsokat a különböző felhasználási területekhez.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9700 Szombathely, Szent István király u. 2  
térkép »

Telefonszám:

06 94/522-670 Mobil:0630/9-693-453

Fax szám:

E-mail cím:

info@nemethgumi.hu

Weboldal(ak):