Sziklakert Vendégház

Kényelmes szállás családok, baráti társaságok részére az Őrségi Nemzeti Park páratlan szépségű természeti környezetében



Bemutatkozás:

Szeretettel köszöntöm vendégeimet a Sziklakert vendégházban, Őriszentpéteren, az Őrségi Nemzeti Park páratlan szépségű természeti környezetében. A csendet, nyugalmat kedvelő családok, baráti társaságok részére kínálok a település egy nyugalmas, forgalomtól mentes részén ideális pihenési lehetőséget. Családi házunk külön bejáratú felső szintjén, igényesen kialakított lakrészen 10 személy részére biztosítunk kényelmes elhelyezést.

A lakrészben öt franciaágyas szoba, felszerelt konyha ebédlősarokkal, két fürdőszoba, és egy társalgó található. A szobák tágasak, fenyőbútorokkal vannak berendezve, négy szobához tágas erkély tartozik. Igény szerint pótágy is elhelyezhető a szobában.

A társalgóban lehet televíziót, filmet (DVD lejátszó) nézni. Rossz idő esetén ping-pong, darts. Az önellátásra berendezkedő vendégek kényelmét a teljesen felszerelt, alapvető élelmiszerekkel is ellátott konyha biztosítja. Vendégeinknek ingyenes vezeték nélküli internet (WIFI) hozzáférés a vendégházban!

A házat körülvevő parkosított kertben játszótér várja a gyerekeket, akiknek kényelméről nem csak az udvaron gondoskodtunk. Utazóágy, etetőszék, fürdetőkád, WC ülőke a kicsiknek, rajzeszközök, mesekönyvek a nagyobbaknak, hogy az útipoggyász minél könnyebb legyen! Részben a gyermekek biztonsága miatt, részben, mert a vendégházban egyidejűleg több család is tartózkodhat, házi kedvencét sajnos nem tudjuk fogadni.

A kert hátsó részében kiépített tűzrakó-hely, fedett kerti pihenő található grillezővel és kemencével. A kerti sütés- főzéshez biztosítjuk az ehhez szükséges eszközöket (bogrács, nyársak, hússütő tárcsa). Az autókat a kiépített parkolóban lehet elhelyezni.

SZÉP kártya és Erzsébet utalvány elfogadóhely


KÖRNYÉK, PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

Az Őrség építészeti, és természeti látnivalókban gazdag vidék. Az Őrállók földjén látogasson el a szalafői Pityerszerre, a falumúzeumba, nézze meg Árpád-kori templomainkat Őriszentpéteren, Veleméren, a gerencsérek földjén megismerkedhet a fazekas hagyománnyal. Az Őrségi Nemzeti Park túraútvonalain, tanösvényein felfedezheti a vidék természeti értékeit, a Borostyán-, Vadása-tónál a nyári melegben természetes környezetben fürödhet, a wellness szolgáltatást kedvelők Lentiben, Szentgotthárd fürdőjében kényeztethetik magukat.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9941 Őriszentpéter, Alszer 21/a.  
térkép »

Telefonszám:

06-30-435-9583

Fax szám:

E-mail cím:

sziklakertinfo@gmail.com

Weboldal(ak):