Határcsárda Panzió és Étterem

Kényelmes szállás családok, baráti társaságok számára. Tájjellegű ételek, kisebb családi rendezvények lebonyolítása.



Bemutatkozás:

Éttermünk hosszú évek óta várja az őrségi ízekre vágyó vendégeket, és bizony sokszor merült fel az igény, milyen jó volna egy kellemes vacsora után helyben megszállni. Ez az érdeklődés adta a lendületet ahhoz, hogy a 2010-es szezonra elkészült a kis Vendégház, majd a 2011-es idegenforgalmi évre az étterem tetőterében levő Panzió, amivel tovább bővült a férőhelyek száma.

ÉTTEREM

Készen áll egy igazi ízutazásra? Az Őrségben járva Ön is keresi az itteni ízeket, azokat az ételeket, melyek erre a tájegységre jellemzőek? Legyen vendégünk, és a hagyományos éttermi kínálat mellett kóstoljon bele az Őrség ízeibe! Tájjellegű ételek házias ízekkel, vargányaleves hajdinakásával, hajdinalisztből készült málék, dödölle, parasztrétesek, pogácsák, sütemények, télen őrségi disznótoros, csoportoknak turistamenü.

Vállaljuk kisebb családi rendezvények - ballagás, keresztelő stb. - lebonyolítását, rendezvényekre, eseményekre ételkiszállítást. Kisebb társaságoknak diszkrét "elvonulós" rendezvények lebonyolítása a Kis-hegyen levő pincénkben.

VENDÉGHÁZ

Vendégházunk egy négyszemélyes családnak, baráti társaságnak nyújt kényelmes pihenést. Igény esetén mégegy pótágy, illetve gyerekágy is elhelyezhető a házban. A konyhában hűtőszekrény, főzőlap, kávéfőző, edények találhatóak, lehetőség van tehát főzésre is. A fürdőszobában mosdópult, zuhanyzó, wc található, igényesen, szépen kialakítva, berendezve. A vendégházban sehol sem található küszöb, vagy szintkülönbség, így akár kerekesszékkel is könnyű közlekedést biztosít.

PANZIÓ

Panziónk az étterem tetőterén található, teljesen új építésű, kényelmes, modern, minden igényt kielégítő szálláshely, 6 különálló lakrésszel.

Szállóvendégeinknek lehetősége van reggelis illetve félpanziós ellátást kérni, vagy egy-egy étkezésre belekóstolni éttermünk kínálatába.

PROGRAMLEHETŐSÉGEK

Az Őrségbe érkezőt rengeteg élmény várja. Régmúlt korok építészeti öröksége, erdei séták, illatos szamócával, málnával, gombákkal. Hatalmas túrák gyalog, kerékpárral, vagy akár szekéren, lóháton. Erdőkkel övezett tavak fürdésre, horgászásra, feltöltődésre. Fazekasok, kópickötők, akik őrzik az ősök tudását, formavilágát. És nem utolsó sorban a finom ízek, az egykori helyi ételek - málék, dödöllék, rétesek - kóstolása. Az Őrségbe érkezőt ezeken felül az a lehetőség is várja, hogy a szomszédos Ausztria és Szlovénia hasonlóan érdekes és élménydús helyeit is megismerhesse. Vendégházunk, a szlovén határ közelsége miatt - alig 1 km - kiváló kindulópontja lehet egy-egy ilyen kirándulásnak.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9944 Bajánsenye, Arany J. u. 6.  
térkép »

Telefonszám:

+36-94-350-049, Mobil: +36-30-628-1499

Fax szám:

E-mail cím:

info@hatarcsardapanzio.hu

Weboldal(ak):