Joó Autómentő (Anyways Kft.)

Autómentés, autószállítás belföldön és külföldön



Bemutatkozás:

Körmenden található telephelyünkről könnyen és gyorsan megközelíthetők a 8-as, 86-os, 76-os főútvonalak, valamint a határ közelsége miatt az ausztriai Burgenland és Stájerország tartományok, többek közt az A2-es autópálya.

Körmend 50 km-es vonzáskörzetében a hívástól számított 30 - 45 percen belül vállaljuk a kiállást. 45 percen belül elérhető városok például: Szombathely, Szentgotthárd, Vasvár, Zalaegerszeg.
Természetesen Magyarország egész területén és Európa további országaiban is vállaljuk az autómentést és szállítást.

Autómentés

A baleset, elemi csapás vagy műszaki hiba következtében üzemképtelenné vált gépkocsik mentése és utasaik szállítása a legközelebbi javítóműhelybe vagy az igény szerinti helyszínre. A gépkocsimentést 1,7 tonnáig tudjuk vállalni, bel- és külföldön egyaránt. A szállítást a jármű utasaival együtt tudjuk elvégezni - a szállítható személyek maximális száma: 8 fő.

Autószállítás

Új és használt személygépjármű és furgon, veteránautó, versenyautó, motorkerékpár szállítása Magyarországon és külföldön. A szállítást 1,7 t-ig tudjuk vállalni, bel- és külföldön egyaránt. Két gépkocsi egyidejű szállítása is megoldható. A szállítandó gépkocsit kísérő személyek -autómentőnk fülkéjében - kultúrált, tiszta, biztonságos helyen utazhatnak.

Gépjármű tárolás

Szállítási tevékenységünkön kívül lehetőséget biztosítunk a sérült vagy mozgásképtelen gépkocsik tárolására, zárt, bekerített, akár fedett helyen.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

9900 Körmend, Rákóczi út 80.  
térkép »

Telefonszám:

06/30/9565523

Fax szám:

E-mail cím:

anyways@gmail.com

Weboldal(ak):