Gold Mond Kft.

Táska, bőráru, bőrönd, ajándék kereskedelem, webáruház: www.toptaska.hu

Bemutatkozás:

Bőrdíszmű üzletünket 1996-ban nyitottuk Szombathely belvárosában, a Kőszegi utcában. 1999-ben egy nagyméretű felújítás során Szombathely legszebb üzletét alakítottuk ki, melyet nemcsak hazai, de a határainkon túlról érkező vásárlóink is megcsodálnak.

Megújult üzletünkhöz megújult, kibővített, színvonalasabb árukészlet is párosult: üzletünk Samsonite Márkakereskedés lett, de a bőröndökön és egyéb utazási cikkeken kívül továbbra is forgalmazunk női táskákat, aktatáskákat, férfi autóstáskákat, színházi- és alkalmi táskákat, valamint apróárut: pénztárcákat, irattartókat, kulcstartókat, szemüvegtokokat, névjegykártyatartókat, cigarettatartókat és egyéb dohányzó- és szivarcikkeket, ajándéktárgyakat, valamint divatárut, például kesztyűket, esernyőket.

Általunk forgalmazott olasz márkák: Giudi, Rialto, magyar márkák: Laoni, Monogram, valamint Guess táskákat és kiegészítőket is árulunk. Magyar üzleti partnereink biztosítani tudják, hogy egydarabos, egyedi megrendeléseket is le tudunk gyártatni, bármilyen fazonban és színben, rövid határidővel.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

9700 Szombathely, Kőszegi u. 8.  
térkép »

Telefonszám:

94/340-430

Fax szám:

E-mail cím:

Weboldal(ak):