Ara-bella esküvő szervező Iroda és kölcsönző

Esküvő szervezés, ruhakölcsönzés



Bemutatkozás:

Ha szeretne cikket beküldeni, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen:

info@eskuvostart.hu
Ugyanide várjuk esküvői szolgáltatások területén dolgozó szakértők jelentkezését is néhány soros bemutatkozással.


Az Esküvőstart szerkesztősége:

Dvorszky Anna - művészeti vezető
Komádi Boglárka - kreatív munkatárs, szerkesztő


Egy brit felmérés szerint a menyasszonyok annyira izgulnak az esküvő előtt a megjelenésük miatt, hogy szándékosan túlsúlyos barátnőket kérnek fel koszorúslánynak. Mellettük szebbnek látszanak

Régebben egyszerűen elintézték a férfi öltözetét, egy hagyományos sötét öltönybe bújtatták az urakat, azt gondolták, úgy sincs sok variáció az alkalmi öltözet kiválasztásakor.
Az öltönyök, szmokingok, frakkok alapanyaga változatos, a merevebb szaténoktól kezdve a csiszolt pamutvásznakon át, egészen a gyapjú-, pamut- és kevert szálas szövetekig minden megtalálható a divat piacon. Különösen kedveltek a vékony, finom szövetek, a halszál mintás szövetek és vásznak. Alapanyagukat tekintve a gyapjú és a pamut mellett megjelennek a szőrből készült fonalak, melyek visszafogott fényt kölcsönöznek a szövetnek és teljesen gyűrődésmentessé teszik.
Ma már a lendő férjek is több stílusú öltöny közül választhatnak, mind színben, mind fazonban.

A frakk nagyon elegáns, igazi esküvői viselet. A fehér és fekete színkombinációk adják meg előkelőségét. Kiegészítőként viselhető a mellény, a csokornyakkendő, a kesztyű (fehér színű), a cipő és a cilinder (fekete).
A szmoking hasonló a frakkhoz, szintén a fekete és fehér szín a domináns, de kiegészítőként új viselet jelenik meg mégpedig a spanyol öv, ami legtöbbször selyemből készítenek, illetve a csokornyakkendő helyett a francia nyakkendő.
Azt öltöny kiváló választás lehet modernebb esküvőhöz. Ez a viselet hosszított fazonú, színében harmonizál a menyasszonyi ruhával, de egyéb szín is a rendelkezésünkre áll. Kiegészítői a mellény, az ing, és a nyakkendő. Anyagában, hosszában és szabásában az esküvői öltöny az aktuális alkalmi férfidivatot követi, és a nadrág vagy a zakó színében készül.

A ruházat mellett említsük meg a cipő divatot is. Kétségtelen, hogy egy elegáns öltöny mellett a cipőnek is hangsúlyos szerepet kell kapnia. A férfiak többsége a a fekete és barna cipőt részesíti előnyben, de merjünk bátrabb színeket választani. Az esküvő során a kényelem sem utolsó szempont, ahogyan a fazon sem. Tartsák be cipővásárlásnál ugyan azon szabályokat, mint menyasszonyuk lábbálijének kiválsztásakor, és nem érheti csalódás Önöket.

Kedves leendő férjek, nem mondhatják, hogy elhanyagolják Önöket a divattervezők, használják ki a lehetőségeket és legyenek divatosak az esküvőjükön is, és bűvöljék el arájukat!




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

9561 Tokorcs, Erzsébet út. 5.  
térkép »

Telefonszám:

Fax szám:

E-mail cím:

info@eskuvostart.hu

Weboldal(ak):