Isidor Kft.

Információbiztonság, szoftverfejlesztés, ügyviteli rendszerek



Bemutatkozás:

Az Isidor Kft. elsősorban információbiztonsággal, szoftverfejlesztéssel, weboldalak, webáruházak, internetes portálok, egyedi webes rendszerek kialakításával és üzemeltetésével foglalkozik. Mindig szem előtt tartja a mindenkori ügyféligényeket, és a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával biztosít számukra informatikai megoldásokat.

Az Isidor Kft. a szoftverértékesítési tevékenységét az egyéni és kisvállalati felhasználók számára a Biztonságcenter (www.biztonsagcenter.hu) webáruházon keresztül végzi. Vállalati ügyfelek biztonsági szoftverekkel kapcsolatban további információkat a www.isidor.hu/vallalatibiztonsag weboldalon találnak.

Az Isidor Kft. korszerű, internetalapú informatikai szolgáltatásokat kínál, hazánkban egyedülálló módon. További érdekességeket az Isidor Cloud (www.isidorcloud.hu) weboldalon olvashat.

A cég kiemelt terméke az EVO kis- és középvállalati integrált rendszer, amely a kereskedelmi, logisztikai, CRM (vevőkapcsolati) valamint szerviztevékenységek hatékony informatikai támogatásában nyújt segítséget.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

9700 Szombathely, Pozsony u. 1.  
térkép »

Telefonszám:

06-30-314-5558

Fax szám:

94/313-235

E-mail cím:

info@isidor.hu

Weboldal(ak):