Europen Kft.

Leporellós nyomtatványok, csekkek, etikettek gyártatása, forgalmazása



Bemutatkozás:

Cégünk 1991-ben alakult, az iroda- és nyomdatechnika terén több éves tapasztalattal rendelkező magánszemélyek részvételével. Eleinte nyomatlan leporellók, számítástechnikai kellékanyagok, papír és írószerek kereskedelmével foglalkoztunk majd 1996-tól cégünk fő profilja a színes névre nyomott számítógépes leporellós nyomtatványok és számlák, szállítólevelek, leporellós és íves csekkek , ügyviteli nyomtatványok, gyártatása és forgalmazása lett.

2004-től nyomatlan és nyomott etikettek tervezésével és gyártásával bővítettük tevékenységünket. Forgalmunk egyre nagyobb részét képezik az etikettek íves leporellós és tekercses kivitelben. A leporellók és etikettek gyártását partnereink gépparkjával biztosítjuk.

1995-2005 között az EUROPEN Kereskedelmi és Vállalkozási Kft. látta el az egyik német leporellógyártó cég kizárólagos nyugat-magyarországi képviseletét. Jelenleg is több leporelló és etikettgyártó nyomdával állunk szerződéses kapcsolatban.

Jelenleg több mint 350 cégnek szállítunk etiketteket, leporellókat és egyéb nyomtatványokat. Partnereink között tudhatunk számos magyar nagyvállalatot és multinacionális céget, közüzemi szolgáltatót.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9700 Szombathely, Szürcsapó u. 5.  
térkép »

Telefonszám:

06/94/328-125

Fax szám:

06/94/320-419

E-mail cím:

europen@europen.hu

Weboldal(ak):

,