Napfény Ifjúsági és Sporttábor

Szállás, étkezés - osztálykirándulások, erdei iskola, stb.



Bemutatkozás:

Az Őrség legnyugatibb községében, Őrimagyarósdon, nyugodt, csendes erdő közeli helyen kb. 13.000 m2-nyi területen várjuk a táborozni, kikapcsolódni, kirándulni, túrázni, pihenni vágyókat. A tábor az Őrségi Nemzeti Park területén fekszik, ami önmagában is nagyon sok lehetőséget, látnivalót, érdekességet rejt. A környék rengeteg felfedezni valót nyújt, mind a természetjáróknak, túrázóknak és mindazoknak akik szeretik a szinte érintetlen természetet.

A 43 fő befogadására alkalmas szálláshely a 2005-es évben épült. Nevét rendkívül jó fekvéséről kapta, mivel egy dombtetőn helyezkedik el és a szálláshelyre szinte reggeltől estig süt a nap. Az ifjúsági szálláshely alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, táborok, sporttáborok lebonyolítására, melyekhez a szálláson kivül étkezést és programokat is biztosítunk.

A táborhoz tartozó zöldövezetben fa játékok, kisméretű focipálya, röplabdapálya, kosárlabda palánk, kialakított szalonnasütő hely, grillező és esőház is megtalálhatóak. Rendelkezésre áll még egy 60 db-os kerékpárkölcsönző is, melyet lakóink kedvezményes áron vehetnek igénybe. A szálláshely fűthető, tehát a hűvösebb évszakokban is várjuk kedves vendégeinket.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9933 Őrimagyarósd,  

Telefonszám:

06/94/426-184

Fax szám:

E-mail cím:

napfenyszallas@t-online.hu

Weboldal(ak):