Nádkunyhó Vendégház

Kényelmes vendégház az Őrség kapujában, a Vadása-tónál



Bemutatkozás:

Az Őrség kapujában, Hegyhátszentjakabon található önálló 4 napraforgós vendégházunkba egész évben szeretettel várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyó kedves vendégeket.

A falu központjában elhelyezkedő vendégházunk ideális szálláshely baráti társaságok, párok, sőt kisgyermekes családok számára is tavaszi, őszi, téli kirándulásaik, illetve nyári üdülésük során. A település határában lévő, fürdésre alkalmas Vadása-tó, valamint a látnivalókban gazdag, és egyedülálló hangulatú Őrség maradandó élményekkel gazdagítja az ide látogatókat.

A házban 2 db különbejáratú 2x2 ágyas apartman, illetve 3 db különbejáratú 2 személyes szoba található, melyekhez igény esetén pótágy biztosított. A színes televízióval ellátott szobákhoz felszerelt konyha, illetve saját zuhanyozó és WC tartozik.

A vendégház parkosított kertben áll, ahol egy nádtetővel fedett kerti pavilon is található - melyről szálláshelyünk a nevét is kapta. A gyermekeket az udvarban hinta, homokozó, ping-pongasztal, tollaslabda felszerelés várja. A kertben lévő tűzrakóhely és kemence szalonnasütésre, bográcsozásra, grillezésre ad lehetőséget. Gépjárművel érkező vendégeinknek zárt parkoló áll rendelkezésre.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9934 Hegyhátszentjakab, Dózsa György u. 4.  
térkép »

Telefonszám:

06/94/426-161, mobil: 06-70-210-5602

Fax szám:

E-mail cím:

nadkunyho@gmail.com

Weboldal(ak):