Öko-Grill Kft

Faszén termelés, kis- és nagykereskedelem. Szántóföldi bio és konvencionális növények kereskedelme és termeltetése.



Bemutatkozás:

Cégünk 1991 januárjában alakult. Fő profilja a faszén termelése, kis és nagykereskedelmi forgalmazása. Tevékenységünk emellett szántóföldi bio és konvencionális növények kereskedelmével és termeltetésével bővült.


FASZÉN GYÁRTÁS, KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM

A faszenet kizárólag boksákban égetjük ki. A folyamat levegőtől elzárva történik, ahol a boksa letakarását a faszén apró szemcséjével végezzük, idegen anyagot (mint pl. homok, szalma stb) nem használunk. A jó faszén éles pengésű, törési felülete fényes, és szinte fel lehet ismerni a fafajt a rajzolat alapján.
Minőségileg kizárólag a német DIN szabványnak megfelelően állítjuk elő. A rostálás után megmaradt aprószemcsékből brikett készül, kizárólag DIN minőségben.
Szakmailag jól felkészült csapatunknak köszönhetően, a termelés, forgalom évről évre dinamikusan növekszik. 2004. évben 3800 tonna faszenet értékesítettünk exportra és 800 tonnát a magyar piacon adtunk el.


SZÁNTÓFÖLDI BIO ÉS KONVENCIONÁLIS NÖVÉNYEK TERMELTETÉSE ÉS KERESKEDELEME

Cégünk évek óta foglalkozik ellenőrzött minőségben a különböző öko és bio magvak kereskedelmével az EU-n belül és kívül. Az ellenőrzéseket a Biokontroll Hungária Kht végzi, amelynek szerződéses partnerei vagyunk. A termelés és értékesítés A-Z-ig lefedi az ország területét a vetőmagtól a logisztikáig, sőt esetenként a külföldi gépbeszerzésekig.

- HÉJNÉLKÜLI TÖKMAG: 300-400t /év szerződéses formában, bio, konvencionális olaj és étkezési célra előkészítve 40kg/pp zsák, palettázva, fóliázva,gépi és kézi mag max. 8% víztartalom.
- HÉJAS TÖKMAG: Szerződéses és megrendeléses formában étkezési célra előkészítve 40kg/pp zsák, palettázva, fóliázva.
- KÖLES: Sárga, Fehér és bio köles termeltetés és megrendeléses formában 50kg/pp zsák, tisztítva, szárítva szállításra előkészítve. 12% alatti víztartalom, karantén gyomoktól mentes.
- LEN: Bio és konvencionális lenmag termeltetéses és megrendeléses formában. Tisztítva, előkészítve pp zsák, vagy Big Bag zsákban.
- POHÁNKA (HAJDINA): Hántolásra előkészítve zsákban vagy Big Bag-ben.
- Ezen kívül cégünk profiljába tartozik még a Mustár és a bio Búza kereskedelme is valamint a céltermeltetés szerződéses formában.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9749 Nemesbőd, Ady Endre u. 25.  
térkép »

Telefonszám:

06/94/509-009

Fax szám:

06/94/509-009

E-mail cím:

info@oko-grill.hu

Weboldal(ak):

,