Kékedi Építőipari Bt.

Őrségi ingatlanok és építőipari munkák. Generálkivitelezés, ingatlanközvetítés, értékbecslés, ingatlandiagnosztika, belsőépítészeti tervezés, műszaki vezetés...



Bemutatkozás:

Vállalkozásunk az Őrség központjában, Őriszentpéter székhellyel 1986-ban alakult, klasszikus magántervezői és építés kivitelezői tevékenységgel, mely mára komplex, a telekvásárlástól a kulcsátadásig terjedő szolgáltatássá bővült.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Ingatlan értékesítés, ingatlanközvetítés
- Generálkivitelezés, telektől a kulcsig házépítés
- Épületek felújítása, átalakítása
- Értékbecslés
- Ingatlan állapotfelmérés, ingatlandiagnosztika
- Műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés
- Kőműves munkák
- Hőszigetelés, vízszigetelés, utólagos szigetelések
- Gerendaház építés
- Kemence építés
- Kertépítés, kerti tó kialakítása

Elkötelezett híve és csodálója vagyok az Őrség műemlék és hagyományőrző épületeinek. Az elhivatottság magabiztosságát, a tudást és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalatot hoztam létre, amely azon túl, hogy teljesít, tervez, épít, ingatlant értékesít vagy szakért, még nyugalmat, pontosságot és biztonságot is jelent Megrendelői számára. Akár az Őrség mesebeli csodás világában, vagy bárhol ahol erre igény van.

Működésünk alapja a több évtizedes fővállalkozási gyakorlat tapasztalata. A munkatársak és partnerek a hosszú évek közösen megvalósított porjektjein edződtek és válogatódtak ki. Minden közreműködő tapasztalt, dinamikus, munkáját szerető, minőségi szakember. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tudatosan tervezett lelkiismeretes munkavégzésre és minőségre.

Tevékenységünket elsősorban Vas megyében az Őrségben, és a Vendvidéken végezzük, de vannak munkáink Zalában, Győr-Sopronban, Pest megyében és a Balatonnál is.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9941 Őriszentpéter, Alszer 20.  
térkép »

Telefonszám:

+36-30-93-78-200

Fax szám:

E-mail cím:

kekedibt@gmail.com

Weboldal(ak):

,