Kétvölgy vendégház

Szálláshely az Őrségi Nemzeti Park területén, csendes, nyugodt környezetben, egy közel 1 hektáros domboldalon



Bemutatkozás:

vendégházunk Kétvölgyön, a Szentgotthárdtól 12 km-re délre, a Vend vidék központjában, érintetlen természeti környezetben, az Őrségi Nemzeti Park területén fekvő faluban, kora tavasztól késő őszig várja a pihenni vagy kirándulni vágyó nyaralókat. A ház csendes, nyugodt környezetben, egy közel 1 hektáros domboldalon helyezkedik el.

A vendégház kétszintes, alsó szinten találhatók a közös helyiségek, nappali, nagy étkező, közös mosdó-WC, előtér, a vendégek kiszolgálására készült konyha, és a nagy terasz. A szobák a felső szinten helyezkednek el, melyből 3 szoba közel 20 m2-es, franciaágyasak és pótágyazhatók. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik. Van egy családi lakrészünk is, ahol a nagyobb gyermekeket a szülőkkel külön lévő egymás melletti szobában tudjuk elhelyezni.

A ház tulajdonosainak vendégszeretetét a vendégek már megérkezéskor tapasztalják. Vendégkönyvünk beírásai bizonyítják, hogy a hozzánk érkezők tiszta, rendezett házban, komfortos környezetben, figyelmes kiszolgálásban részesülnek.

A nálunk megszálló vendégeknek házias büfé reggelit biztosítunk, és ha igénylik, házias ételekkel várjuk vacsorára. A vendégek által hozott ételeket, italokat a közös helyiségekben lévő hűtőszekrényekben tárolhatják. A tároló szekrényben a szükséges étkezést szolgáló eszközök rendelkezésre állnak. A nappaliban televízió nézésére, könyvek, folyóiratok olvasására van lehetőség.

Az udvaron rendelkezésre álló szabadtéri létesítmények: kerti kiülő, bográcsozó, grillező hely, sportoláshoz lengőteke, focikapuk, a gyerekeknek mászóka, csúszda, hinta, homokozó, tollaslabda. Az udvaron gépkocsi beállók, parkolási lehetőség.

A ház különlegessége, hogy hozzá szervesen kapcsolódik egy népi műemlékként nyilvántartott boronafalú régi parasztház, mely múzeumként üzemel, és a látogatók által megtekinthető.

Vendégházunk Széchenyi Pihenőkártya elfogadó hely.


NÉHÁNY SZABADIDŐS LEHETŐSÉG (a teljesség igénye nélkül):
- Kerékpározás (a háznál is bérelhető)
- Túrázás - túraútvonalakon
- Lovaglási, sétakocsikázási lehetőség
- Strandolás - Ausztria, Szlovénia, Szentgotthárd
- Horgászás, fürdés - Hársas tó
- Korongozás fazekasoknál
- Borvidékek meglátogatása (Ausztria-Szlovénia)
- Egyéb programajánlatok a környék nevezetességeinek megtekintésével
- Őrségi Nemzeti Park programjainak kiajánlása




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

9982 Kétvölgy, Fő u. 36.  
térkép »

Telefonszám:

(+36) 94/436-169, Mobil: (+36) 30/474-5628

Fax szám:

E-mail cím:

info@ketvolgyvendeghaz.hu

Weboldal(ak):