Tájékoztató

A VasiCégek.hu - mint bizonyára a nevéből is nyilvánvaló -, Vas megye internetes cégadatbázisa, szaknévsora, mely az itt működő vállalkozások adatait, bemutatkozását tartalmazza, és több szempont szerinti keresést biztosít az érdeklődők számára.


Miért érdemes használni?

Bármilyen szolgáltatóra van szüksége, nálunk könnyedén megtalálhatja. Az első megyei oldalunk 2005-ben indult, és azóta az egész országra kiterjedő céginformációs portál-rendszerré fejlődött.

A megyei bontás előnye, hogy nem zsúfolódik össze egy portálon az összes vállalkozás, így a rendszer átláthatóbb, mindenki könnyeben megtalálható.

A fejlesztések során arra törekedtünk, hogy könnyen kezelhető és gyors működésű legyen, melyet a folyamatos pozitív visszajelzések is igazolni látszanak.

Cégkeresőnk alaposan átgondolt kategóriarendszere, egyszerű felépítése mind a kényelmes használatot hivatott szolgálni.

A portál olyan praktikus funkcióval is rendelkezik, mint a vállalkozások telephelyét mutató Google-térkép. Oldalaink legújabb szolgáltatása, hogy a cégadatlapokat a látogatók immár egy kattintással megoszthatják a Facebook-on, iWiW-en, stb.

Reméljük, rendszerünk az Ön tetszését is elnyeri.

Eredményes böngészést kívánunk!


Miért érdemes megjelenni?

Cégkeresőnk internetes megjelenést biztosít azoknak, akik még nem rendelkeznek honlappal. Az Interneten való megjelenés jelentősége vitathatatlan, mivel manapság az emberek egyre nagyobb mértékben használják ki az információszerzés ezen módját.

A portálon való jelenlét alkalmas a saját weboldal látogatottságának növelésére is, hiszen az a cégtárból közvetlenül elérhető a rámutató link segítségével.

Az elhelyezett webcím - mint egy újabb link a honlapjukra - pedig még az ún. keresőoptimalizáláshoz is hozzájárul, a Google találati listájában való helyezést is javíthatja.